Dartpijlen

Dartpijlen kopen.

Online dartpijlen kopen is altijd een lastige opgave, vooral als je een beginnende darter bent en nog niet weet welk type dartpijl er goed bij jou past. Het komt omdat je allerlei verschillende soorten dartpijlen hebt, die varieren qua uiterlijk, gewichtsverdeling, lengte van de dartpijl (barrel), vorm van de dartpijl, grip op de barrel en materiaal van de dartpijl; zoals tungsten en brass materiaal.

 

Tungsten of Brass darts?!

Wij, van Doubledarts.nl bieden zowel tungsten als brass dartpijlen aan. Brass dartpijlen zijn van een goedkoper en minder hoogwaardig materiaal gemaakt, en daardoor zijn ze in de aanschaf ook goedkoper, dit zijn prima pijlen voor beginnende darters en uiteindelijk een leuke opstap naar tungsten dartpijlen.

Tungsten dartpijlen zijn de beste dartpijlen die je kan krijgen. Tungsten wordt uitgedrukt in een percentage. Hoe hoger het tungsten gehalte, des te hoger de materiaal zuiverheid. Een dartpijl met een hoger tungsten gehalte is vaak dunner door de materiaal dichtheid. Er is minder materiaal nodig om hetzelfde gewicht te bereiken. De meeste darters geven de voorkeur aan minimaal 90% tungsten dartpijlen. Er zijn zelfs pijlen met 95% en 97% tungsten. Deze pijlen kunnen ze dus erg smal houden en toch een redelijk gewicht behouden door het dichtheid van het materiaal.

 

Dartpijl punten wisselen? 

Heb jij de perfecte darts gevonden maar mis je toch nog wat grip vooraan? Dan kan je ervoor kiezen om andere dartpunten in je dartpijlen te laten zetten. De grip op de punten kunnen 2 functies hebben. De grip vooraan aan de dartpunt zorgt voor grip in het dartbord, hierdoor heb je minder kans op bouncers, of dat ze zomaar uit het bord vallen. Hebben de pijlen wat meer grip achterop de punt (vlakbij de barrel) dan kan het ideaal zijn als jij bijvoorbeeld met nog één of meerdere vingers de pijlpunt gebruikt met gooien. Zodat jij nog beter de pijl kan sturen waar jij hem het dartbord in wil hebben.

Op deze pagina vindt jij de dartpunten.

  

Spelers Dartpijlen

Wij hebben ook veel dartpijlen die de professionele dartspelers ook gebruiken. Zoek gewoon op naam in onze zoekbalk en je komt bij al hun dartartikelen terrecht die wij aanbieden. Je vindt de dartpijlen van onder andere Michael van Gerwen, Phil Taylor, Raymond van Barneveld, Rob Cross, Gerwyn Price en Gary Anderson. Bijna iedere bekende dartspeler heeft zijn eigen pijl laten maken door één van de gerenommeerde merken.

 

 Dartpijlen Kopen Dartwinkel Doubledarts.nl

 Je kan natuurlijk ook ons dartpijlen assortiment bekijken in onze dartwinkel. De Dartshop, dartwinkel van Overijssel heeft veel verschillende dartpijlen voorradig. Bekijk ons complete assortiment online of kom langs in onze dartshop. In onze dartspeciaalzaak is een dartbaan aanwezig waar je de darts uitgebreid kan testen.

 

Snelle Verzending Dartpijlen

Dartpijlen worden direct zoveel mogelijk uit voorraad geleverd. Op dartpijlen geldt gratis verzending vanaf 10,-. Zo heb je jouw bestelde darts extra voordelig in huis. Je dartpijlen morgen in huis? Bestel ze dan vandaag nog voor 16:00 uur en je order wordt direct verstuurd als de artikelen op voorraad zijn.

  

Klantenservice Doubledarts.nl

Heb je nog vragen over ons dartpijlen assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je dan graag verder. Voor persoonlijk advies mag je natuurlijk ook langskomen in onze dartshop.

Hulp nodig?
Neem contact op met onze klantenservice.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wees altijd als eerste op de hoogte.

© Doubledarts.nl. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.