Betaalmogelijkheden

 

 

Wij zijn een moderne webwinkel en daarom bieden we u verschillende betalingsmogelijkheden. We lichten de betalingsmethoden hieronder toe.

iDeal
Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van uw verzendinformatie wordt u doorgestuurd naar de online bankieromgeving van uw eigen bank. De gegevens van uw bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat u bevestigt, betaalt u de factuur vanaf uw eigen bankrekening. Betaling via iDeal is gratis.

Bancontact/Mister Cash (België)
Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis.

Vooruitbetaling per bank
U kiest voor vooruitbetaling per bank? In dat geval krijgt u een e-mail van Buckaroo, het bedrijf dat onze betalingen verzorgt. In de e-mail staat het referentienummer en bankrekeningnummer dat u kunt gebruiken voor uw overboeking. We versturen uw bestelling, zodra uw betaling is bijgeschreven. Vooruitbetaling per bank is gratis.

Creditcard
Ook betaling via creditcard is mogelijk. We ondersteunen American Express, Mastercard en Visa. Betalen via creditcard is gratis.

PayPal (en PayPal Express)
Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaalt u door te bevestigen.

We ondersteunen ook PayPal Express. Dit is een nog snellere betaalwijze via PayPal, waarbij uw verzendinformatie automatisch uit PayPal wordt overgenomen. Kies vanuit uw winkelwagentje voor Direct afrekenen met PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. De gegevens van uw bestelling worden direct overgenomen en u kunt direct geld overmaken via PayPal.

Verzending onder rembours
Betaalt u liever contant aan de pakketbezorger? U krijgt het pakket overhandigd nadat u het verschuldigde bedrag contact afrekent aan de bezorger. Voor rembourszendingen brengen we € 18,35 + 1% van het orderbedrag in rekening.

Afhalen in onze winkel
U mag uw bestelling ook afhalen in onze winkel. Voor online bestellingen verzoeken we u om de bestelling te betalen via een van de online betaalmethoden. In het opmerkingenveld op de betaalpagina geeft u aan dat u uw bestelling wilt ophalen. Onze orderpickers zorgen er dan voor dat hij voor u klaarligt in onze winkel.

Onze openingstijden:
Donderdagavond: 19:00 – 21:00 uur
zaterdag: 13:30 – 17:30 uur

Ons adres:
Double Darts
Chevaleraustraat 5
7731 EE Ommen